Reissublogi

Sirun ja Jannen matkat vuodesta 1999 alkaen

Reissublogi header image 2

Hotelli Callisto, Agia Napa, Kypros – eläköityneitä skandinaaveja

4 huhtikuun, 2009 · No Comments

p1030522

Huoneistohotelli koostuu kaksikerroksista Välimerelle tyypillisistä vaaleista taloista, joissa tehosteena on sinisen eri sävyjä. Oma luukkumme muodostui noin 12 neliön makuuhuoneesta ja reilun 18 neliön olohuoneesta keittonurkkauksineen. Tämä lisäksi oli vessa, suihku ja kylpyamme sekä noin 6 neliön parveke aamuauringolla. Ikkunat ovat yksikertaiset ja samoin seinät. Voitte köhistä naapurin kanssa kilpaa sujuvasti.

Keittiössä oli mikro, kaksilevyinen hella pienellä uunilla, jääkaappi, kahvin- ja vedenkeittimet sekä leivänpaahdin. Astianpesukone puuttui, mutta juhlat alkoivat kun keksimme siivoajien hoitavan myös tiskit. Sitä ennen olimme ehtineet ostaa jo tiskiainetta ja –harjan. Astiat ovat minimit, mutta myös shottilasit oli tarjolla. 5/6 jopa ehjiä.

Parveketta varten oli pieni kahden hengen aamiaisryhmä, pari perinteistä valkoista kallistettavalla selkänojalla varustettua halpisjakkaraa sekä yksi aurinkovuode. Kaikki eivät mahtuneet mainiosti samaan aikaan parvekkeelle, joten kompromisseja oli tehtävä. Ketjuvarjomme oli mukautettu aidolla vaaleansinisellä jätepussilla mukaan ’Blue Village’ -tunnelmaan.

Olohuoneessa oli kasariperinnettä jatkava noin 20” ”Shaft”-televisio, josta näkyi SVT Europe ja Norjan TV3 sekä Euronews mustavalkoisena rätinän kera. Lisäksi paikalliset kanavat, joilla paikallisen ohjelmatarjonnan lisäksi jonkun verran jenkkituubaa tekstitettynä kreikaksi .

Huoneistossa on kivilattia, joka saapuessamme oli jäätävän kylmä. Premium-pakettiin kuului kuitenkin onneksi yhden koon lipokkaat sekä aamutakit – toinen tosin ilman narua, jolla sitoa se kiiinni. Ilmastointilaitteita oli kaksi, mutta ne jäivät keväisen ajankohdan takia testaamatta. Tallelokero maksoi 12e viikko + 17e takaisin maksettava deposit. Kaappitilaa oli kiitettävästi. Sohvasta olisi saanut vielä lisävuoteen kahdelle keskenkasvuiselle tarvittaessa. Meille oli pyynnöstä toimitettu vauvojen matkasänky.

Tags: Eurooppa · Lentomatkat · Lomamatkat

0 responses so far ↓

  • There are no comments yet...Kick things off by filling out the form below.

Leave a Comment