Reissublogi

Sirun ja Jannen matkat vuodesta 1999 alkaen

Reissublogi header image 2

Missä kaikkialla voipi saada ruokaa – Agia Napa, Kypros

1 huhtikuun, 2009 · No Comments

Lähdettäessä pääkatua Nissiä kohti Nissi Beachiä tulee vajaan kymmenen minuutin kuluttua vastaan  vasemmalla puolella hotellirypäs ja oikealla muutamia baareja ja ravintoloita kuten Orange Grove. Täällä on jo mahdollista nähdä talvisin Valioliigaa suhteellisen isoista televisioista.

Noin 20 minuutin kävelymatkan päässä Callistosta kohti keskustaa sijaitsee mm. MooMoo ”Eat Mor Chi Ken”, Olive Tree –italialaiskopio sekä fiinimpi kiinalainen ketjuravintola Pagoda. MooMoo oli tukossa kuin aidolla turistikaudella, mutta ruoka sitä samaa turistimättöä kuin muuallakin. Tilasimme Spicy Chicken with Rice ja – yllätys yllätys – mukaan tuli toki perunat ja kaalipohjainen salaatti.

Noin 25-30 minuuttia löntystellen rantatietä päätyy Callistosta Agia Napan sataman alueelle. Siellä on runsaasti alati auki olevia kalaravintoloita. Lisäksi alueella on muutama snack- ja drinksubaari sekä pari matkamuistomyymälä-rättikauppayhdistelmää.

Tags: Eurooppa · Lentomatkat · Lomamatkat

0 responses so far ↓

  • There are no comments yet...Kick things off by filling out the form below.

Leave a Comment