Reissublogi

Sirun ja Jannen matkat vuodesta 1999 alkaen

Reissublogi header image 2

Finncommin Embraerilla suoraan Stuttgartiin

30 kesäkuun, 2008 · No Comments

Finncomm Embraer

Finncomm Embraer

Kun valittavina oli suurehkot Frankfurtin ja Munchenin kentät sekä pieni, mutta silti kansainvälinen Stuttgart alkoi vaaka kääntyä vakaasti kohti meille uutta kenttää. Finnair ei itse lennä tuolle kentälle vaan liput oikeuttavat Finncommin pienemmän 49-paikkaisen liikesuihkun kyytiin.

Vaihtoehtona matkalla kohti Europa Parkia Stuttgart on erinomainen vaihtoehto. Koneen ja kentän pienemmän koon vuoksi aikaa säästyy molemmissa päissä eikä matkaamisessa ole oirettakaan charter-lentojen sardiinirasia-tunnelmasta.

Tags: Eurooppa · Kesäloma · Lentomatkat

0 responses so far ↓

  • There are no comments yet...Kick things off by filling out the form below.

Leave a Comment