Reissublogi

Sirun ja Jannen matkat vuodesta 1999 alkaen

Reissublogi header image 2

Shibuya – Lost In Translation or suojatie?

6 joulukuun, 2007 · No Comments

Shibuya

Lost In  Translation. Tokio, Shibuya ja miljoonien ihmisten risteys. Valot vaihtuvat ja katu peittyy askelista. Tässä alkaisi jo kiinalaisella tankillakin olla tukalat paikat toistaa Taivaallisen Jyräyksen Aukion temput, sillä japanilaisia on todellakin risteyksessä kuin levää Suomenlahdella.

Shibuya Shibuya Shibuya

Vertailukohtana tälle on toki Manhattanin Times Square ja Lontoon Piccadilly. Ehkäpä Shanghain valot ja totaalitungos toisi vielä lisäpontta harkintaan massiviisista risteyksistä. Ei siinä Simonkadun ja Mannerheimintien risteys enää tunnu mitenkään tukkoiselta kun muutamat minuutit pällistelee tätä menoa.

Tags: Aasia · Lomamatkat · Viikonvaihde

0 responses so far ↓

  • There are no comments yet...Kick things off by filling out the form below.

Leave a Comment