Reissublogi

Sirun ja Jannen matkat vuodesta 1999 alkaen

Reissublogi header image 2

La Rambla – patsaita, kuppiloita ja rutosti turisteja

13 lokakuun, 2007 · No Comments

Barcelona La Rambla

La Rambla – kävelykatu täynnä turisteja, turistikrääsää, turistikahviloita, turistihoukuttimia ja turistitungosta. Uskoisimme paikallisten karttavan tätä maamerkkiään ihan jo puhtaasti ruuhkien takia. Kävely tai pikemminkin matelukaistale menee keskellä ajoratojen välissä ja vauhdikkaammin pääseekin etenemään varsinaisilla jalkakäytävillä ajoväylien tuolla puolen.

Barcelona La Rambla Barcelona La Rambla Barcelona La Rambla

Elävyydessää Rambla on paikkana erinomainen. Kolikoilla havahtuvia patsaita on tarjolla muksujen ihmeteltäväksi pitkälti kolmatta tusinaa. Markkinataloudessa kun elämme niin kilpailu näyttävyydessä on melkoista. Antamalla juniorille 20 kappaletta 50 sentin rahoja saa nähtävää moneksi tunniksi ja valokuvia yhden albumin tarpeisiin.

Tags: Eurooppa · Lentomatkat · Viikonvaihde

0 responses so far ↓

  • There are no comments yet...Kick things off by filling out the form below.

Leave a Comment