Reissublogi

Sirun ja Jannen matkat vuodesta 1999 alkaen

Reissublogi header image 2

Bukarest, Howard Johnson – tuo Romanian helmi

5 huhtikuun, 2010 · No Comments

Howard Johnson Grand Plaza Hotel

Howard Johnson Grand Plaza


Ei tulisi ensimmäisenä ajatelleeksi viiden tähden hotellia ja Howard Johnson -brändiä edes samassa virkkeessä lauseesta puhumattakaan. Ei tämä toki viiden tähden hotelli Yhdysvaltain mittapuulla olekaan, mutta kelpo majapaikka kylläkin.

Huoneet ovat normaaleja hieman alle 30 neliön kokoisia, ilman parveketta tai avattavia ikkunoita. Ilmastointilaite on hieman vanhahtava ja meluisa puhaltaessaan isoimmalla teholla. Vaikka ulkona oli parhaimmillaankin vain +20C, huoneessa oli aina lämmin jollei jopa kuuma.

Hotellin paras puoli oli meillä palvelussa. Osuimme paikalle Pääsiäisenä, jolloin hotelli oli käytännössä tyhjä. Palvelu oli erinomaista, sujui hyvin englanniksi ja kaikki toiveet täytettiin erittäin nopeasti.

Hotelli sijaitsee läheellä metroasemaa, joka on 2,4 miljoonan asukkaan kaupungissa tarpeeseen. Sen lähistöllä ei ole oikeastaan muita ruokapaikkoja kuin Pizza Hut, KFC ja McDonalds perheellisille. COS, Embassy ja muutamat muut hienommat paikat sopivat ilman lapsia matkustaville.

Hotellilla on sopimus Grand Taxin kanssa (2,99 RON/km) joka on luotettavuudessaan samaa tasoa kuin lentoaseman virallinen Fly Taxi (3,29 RON/km). Kompeksiin kuuluu myös Casino, pari ravintolaa, kämyinen baari ja herkkupuoti.  Kokonaisuudessaan jos yön hinta lämpimällä, erinomaisella aamiaisbuffeella 2 hengelle oli 80 euroa niin erittäin suositeltava vaihtoehto. Sunnuntaisin vielä erikoisbrunssi, jossa lapsille (3-7v) järjestetty monipuolinen, valvottu leikkinurkka. Hotellin japanilainen ravintola jäi testaamatta, mutta sitä ovat monet muut kehuneet.

Hotelli järjestää myös kuljetuksen lentokentälle tai lentokentältä. S-sarjan Mersulla 70 euroa suunta, hieman pienemmällä 45 euroa. Luotettava taksi on ilman tippejä 15-18 euroa.

Tags: Eurooppa · Lentomatkat

0 responses so far ↓

  • There are no comments yet...Kick things off by filling out the form below.

Leave a Comment