Reissublogi

Sirun ja Jannen matkat vuodesta 1999 alkaen

Reissublogi header image 2

Vauvan kanssa matkoilla – Agia Napa, Kypros

1 huhtikuun, 2009 · No Comments

Vauvan kanssa liikkuminen asettaa toki omat ehtonsa. Calliston Supermarketista saa vaippoja aina koosta kolme ylöspäin. Lisäksi on tarjolla muutamaa yli 6kk lapsen purkkiruokaa. Paremmat valikoimat purkkiruokia ja myös pienempiä vaippoja saa Nissillä sijaitsevasta apteekista. Se muistuttaa muutenkin enemmän sekatavarakauppaa kuin kotimaiset vastineensa.

Kävelymatkat Callistosta olivat max kaksi kilometriä minne tahansa. Vaunujen kanssa tähän sai tuhrattua jopa 30 minuuttia muutamalla pienellä tauolla. Taksi maksoi Agia Napan keskustaan 8 euroa suunta tai ryhmätaksi 2 euroa per kärsä. Takseista moni oli pidennettyjä vanhoja mersuja, jonne mahtui jopa 8 pikkutuntienkiitäjää samaan aikaan.

Rantaväylä kulkee Satamasta pitkälle, pitkälle ohi Calliston ainakin Nissi Beachille saakka. Juuri mitään nähtävää sillä ei ole ja rattaiden kanssa kivetys on kuin kotimaista mukulakivikatua rynkyttäisi eteenpäin. Piikkikorot pois lukien tavalliselle kansalaiselle rantaväylä muodostaa hauskan vaihtoehdon pääkadun kohtuullisen auto- ja moottoripyöräpörinän välttämiseksi.

Finnairin lentoaikataulujen takia viimeinen päivä muodostuu ongelmaksi, jollei saa late checkout –optiota eli mahdollisuutta luovuttaa huone myöhemmin kuin klo 12:00. Ryntäys vastaanottotiskille alkaa viimeisenä aamuna klo 09. Me onnistuimme saamaan 35 eurolla kuusi tuntia lisäaikaa. Seuraava jonossa sai saman kuusi tuntia, mutta he joutuivat vaihtamaan huonetta. Kolmannelle tarjottiin teennäistä hymyä. Bussi Larnakaan lähtee 19:15, joten lisäaika tulee todella tarpeeseen.

Tags: Eurooppa · Lentomatkat · Lomamatkat · Talviloma

0 responses so far ↓

  • There are no comments yet...Kick things off by filling out the form below.

Leave a Comment