Reissublogi

Sirun ja Jannen matkat vuodesta 1999 alkaen

Reissublogi header image 2

Biletys, autovuokra & ostokset

1 huhtikuun, 2009 · 1 Comment

Varsinainen bilekeskus on ylempänä rinteessä lähellä The Squarea.  Täältä on peräisin maine yöviilettäjien keskuksena. Upeata baaria vieri vieressä ja taatusti menoa myöhäiseen aamuun. Hotellina Callisto ei ole bilettejäjile hyvä, sillä etäisyys on kävellen liki 30 min ja vaappuen runsaasti enemmän. Baarikatujen lähistöllä on runsaasti halvempia nukkumoita, joista pääsee vaikka bussilla iltapäivällä herättyä Nissi Beachille voimaan pahoin ennen uutta rypistystä.

Autonvuokraamiseen järjestämä matkatoimisto suositteli Europcaria, jonka toimistolle Callistosta käveli noin 10 minuuttia. Heidän tarjous automaattivaihteisesta Kia Cerato Sedanista talvihinnoilla oli 65 euroa päivä – only for you my friend –hinnaston mukaisesti. Lokaalidiileri Marko suostui antamaan vastavan koreanchevyn 36 euron hintaan. Pyyntinä oli perusvuokran lisäksi vakuutus ilman omavastuuta sekä vauvakaukalo. Vuokra-aika 48 tuntia.

Ostoksemme rajoittuivat ruokatarvikkeiden lisäksi muutamaan hassuun matkamuistoon, joita on ollut tapana kerätä tai viedä toisten kokoelmiin. Tällä kertaa hankintoja olivat jääkaappimagneetti (1e), snapsilasi (1,30e) ja kasvopyyhe (2e).

Tags: Eurooppa · Lentomatkat · Talviloma

1 response so far ↓

  • 1 Jani // elo 21, 2011 at 18:42

    Päädyin itse kuitenkin Europcariin. Huomasin, että europcarilla noi päivähinnat laskee aika rajusti, jos ottaa pidemmäksi kuin päiväksi. Markon nettihintoihin verrattuna ilmastoitu 1.4l auto oli jopa kolmeksi päiväksi euron per päivä halvempi europcarilla. Markon hintoihin piti laskea +14e/päivä vakuutusoptioita. Tietty en tiedä olisiko paikan päällä saanut paremman diilin. Totesin, että aika samoissa on ja saapahan opaskin tehdä jotain eteeni 🙂 Nyt odotetaan saako sitä autoa kuten pyysi.

    Niin ja joo kyllä 1.4l. Minähän en halua mitään 1.0/1.1l koreanihmeitä ajaa ellei ole pakko. Tosin jos noita 1.4l ei saa niin sitten 1.2l ja sitten vasta koreanihmeitä 🙂

Leave a Comment