Reissublogi

Sirun ja Jannen matkat vuodesta 1999 alkaen

Reissublogi header image 2

Burj Al-Arab komeahan tuo on

1 helmikuun, 2008 · No Comments

Burj Al-Arab, Dubai

Väittävät sen olevan seitsemän tähden hotelli. Niin voisihan tuo länsimaisenkin tähtijärjestelmän muuttaa, mutta toki jos jokaisessa huoneessa – vai pitäisikö puhua huoneistossa – pakettiin kuuluu hovimestari ja autonkuljettaja niin eiköhän siinä voi markkinoida jo surutta aikamoista tähtisikermää.

Burj Al-Arab, Dubai Burj Al-Arab, Dubai Burj Al-Arab, Dubai

Suositeltu vaihtoehto on varata yläkerroksen näköalabaarista iltapäiväteetä varten pöytä ja käydä juomassa tuo hintava kupponen. Varaus pitää tehdä etukäteen ja varmentaa luottokortilla. Jäi tekemättä.

Tags: Lähi-Itä · Lentomatkat · Viikonvaihde

0 responses so far ↓

  • There are no comments yet...Kick things off by filling out the form below.

Leave a Comment