Reissublogi

Sirun ja Jannen matkat vuodesta 1999 alkaen

Reissublogi header image 2

Ski Dubai suoraan rannalta mäkeen

31 tammikuun, 2008 · No Comments

Ski Dubai

Harvassa paikassa rannalta on vajaan puolen tunnin siirtymä laskettelurinteeseen, mutta Dubaissa voit kokea myös tämän. Dubain tuloista enää 6% tulee öljystä ja sheikki poikieen kehittää matkailusta pääelinkeinoa tuleville vuosille. Nähtäväksi jää kuinka monta laskettelukeskusta Dubaissa on kymmenen vuoden päästä, mutta kaiketi tämäkin täyttää jo pahimman nälän.

Ski Dubai Ski Dubai Ski Dubai

Ski Dubai on kolmen jalkapallokentän kokoinen. Pisin rinne on 400 metriä 60 metrin korkeuserolla. Kaikki muut varusteet saa lainaan paitsi pipon ja hanskat, joita myydäänkin second-handinä runsain mitoin aivan oven pielessä.

Pistäydyimme syömässä lokaalissa T.G.I Friday’sissa aivan laskettelurinteen vieressä. Toviksi unohtui, jotta olemme arabien hallitsemalla hiekka-aavikolla.

Tags: Lähi-Itä · Lentomatkat · Viikonvaihde

0 responses so far ↓

  • There are no comments yet...Kick things off by filling out the form below.

Leave a Comment