Reissublogi

Sirun ja Jannen matkat vuodesta 1999 alkaen

Reissublogi header image 2

Novotel Dubai – hieman ketjuaan tasokkaampi

31 tammikuun, 2008 · No Comments

Dubai, Novotel

Pudotimme hotellimme tasoa Dubaissa vielä hieman ennen lähtöä. Alkuperäinen ideamme oli majoittua Dubain kansainvälisen lentokentän kupeessa sijaitsevassa Le Meridienissä, mutta päädyimme kuitenkin säästämään 400 euroa ja tyydyimme neljän arabitähden Novoteliin. Hotelli oli piirun verran saman ketjun eurooppalaisia tasokkaampi perusyöpymö. Kuitenkin hotellista sai alkoholia yhdestä baarista, mitä ei joka hotellissa Arabiemiraateissa välttämättä ole tarjolla. 

Dubai, Novotel Dubai, Novotel Dubai, Novotel

Varhaisaamulentomme SAS:lla Kööpenhaminasta saapui erittäin hyvissä ajoin eikä Dubaissa olleen lääketieteellisen konferenssin takia huonetta ollut saatavilla kuin vasta 4 tuntia saapumisemme jälkeen. Onneksi keli suosi ja nukuimme uima-altaan äärellä tuhdit aamu-unet.

Hotelli sijaitsee Dubain World Trade Centerin kanssa samassa rakennuskompleksissa. Toisella puolella kohtuullisen kokoista Stadin Messukeskusta muistuttavaa rakennusta on saman omistajan Hotelli Ibis (***). Yhdessä näillä on monipuoliset sukkulapalvelut lentokentälle, Mall of the Emiratesiin ja Dubain aurinkorannalle. Vaikka taksi ei ole suomalaista hintatasoa säästimme kuitenkin 30-40 euroa sukkuloilla sekä runsaasti aikaa, sillä joskus taksijonot tai taksien hankkiminen lennosta vei oikeasti runsaasti aikaa. Lisäksi Deira City Center -ostoskeskuksen oma sukkula poimi suoraan hotellilta.

Ibiksen puolella on myös klassinen – alkoholioikeuksin varustettu – aulabaari, mikäli päivän kokemusten vatvominen Novotelin house-bändin jazzatessa kiinnosta. Siirtyminen onnistuu seikkailemalla läpi messualueen.

Tags: Lähi-Itä · Lentomatkat · Viikonvaihde

0 responses so far ↓

  • There are no comments yet...Kick things off by filling out the form below.

Leave a Comment