Reissublogi

Sirun ja Jannen matkat vuodesta 1999 alkaen

Reissublogi header image 2

Odaiban tekosaarella tiiruilemassa

8 joulukuun, 2007 · No Comments

Odaiba, Tokyo, Japan

Monoraililla Shiodomen tai Shimbashin asemilta Odaiban tekosaarelle on mukana puolen päivän tai jopa koko päivän retkikohde. Samaan kuvaan saa mahtumaan Pariisin Eiffel-tornin kopion, Friscon Golden Gaten kaltaisen riippusillan sekä ehdan duplikaatin Vapaudenpatsaasta.

Odaiba, Tokyo, Japan Odaiba, Tokyo, Japan Odaiba, Tokyo, Japan

Venusfortin lisäksi alueella on muutamia muita ostoskeskuksia, Toyota Center ja sisähuvipuisto perheen vilkkaimmille vaikka sadepäivän ajaksi tai jos Tokion Disneylandin jälkeen on vielä energiaa jäljellä.

Odaiba, Tokyo, Japan

Tags: Aasia · Lentomatkat · Viikonvaihde

0 responses so far ↓

  • There are no comments yet...Kick things off by filling out the form below.

Leave a Comment