Reissublogi

Sirun ja Jannen matkat vuodesta 1999 alkaen

Reissublogi header image 2

Toyota Center

7 joulukuun, 2007 · No Comments

Toyota, Tokyo, Japan

Eihän Japanissa voi käydä kunnioittamatta heidän pitkäaikaisia perinteitä suomalaisten autoistajina. Koko perheelle suunnattu Toyota Center Odaiban alueella tutustuttaa etenkin tulevaan. Ilmastonmuutos ja saasteettomuus näkyy myös täällä, sillä Centerin ”autoradalla” rullaa pieniä sähkökäyttöisiä kotteroita. Näitä ihmeitä ei tarvitse edes ohjata itse.

Toyota, Tokyo, Japan Toyota, Tokyo, Japan Toyota, Tokyo, Japan

Erilaisten ufoautojen tai -liikkumavälineiden lisäksi jossain kulmassa oli malliksi hieman Formula ykköstä, mutta mikäli menestystä tulisi enemmän niin lienisi nämäkin isojen poikien kalliit lelut työnnetty näyttävämälle paikalle. Nyt painokerroin on trendikkäästi Mummo Ankan autoja muistuttavissa ratkaisuissa. 

Toyota, Tokyo, Japan Toyota, Tokyo, Japan 

Tags: Aasia · Lentomatkat · Viikonvaihde

0 responses so far ↓

  • There are no comments yet...Kick things off by filling out the form below.

Leave a Comment