Reissublogi

Sirun ja Jannen matkat vuodesta 1999 alkaen

Reissublogi header image 2

Asakusa – temppeli-ihmettä pällistelemässä

7 joulukuun, 2007 · No Comments

Retkipäivä Asakusaan alkoi hotellimme vieressä sijainneesta japanilaisen karusta, mutta nätistä puistosta vesibussilla. Siellä meno muistutti kesältä 2007 tuttua Ryanairia eli matkan aikana sinulle yritetään kaupitella ylihintaisia virvoikkeita, kumipalloja muistuttavaa sämpylätuotantoa ja kiinalaista rihkamaa.

Tokyo, Asakusa, vesibussi

Vesibussissa jaetaan ohjelma, jonka avulla voi tutustua yli tusinan sillan alaosaan. Myös sivuprofiilit ovat nähtävillä kun sopuisasti hieman venyttelee niskaansa. Matka on mukava tapa rauhoittua hetki miljoonakaupungin vilinässä.

Perille Asakusaan saavutaan reilun puolen tunnin venematkan jälkeen. Metrolla tämä menisi toki nopeammin, mutta näkymänä siltojen alaosat voittavat puhtaan tunnelin. Paikallisjunilla näkee hieman enemmän.

Asakusassa sijaitsee yksi Tokion temppeliherkuista.
Asakusa, Tokyo, Japan

Meille tämä oli Japanin ihmeistä ensimmäinen, vaikkakin se muistutti jonkinverran aiemmin näkemiämme rakennelmia Thaimassa ja Hongkongissa. Myöhemmin selvisi, jotta melkoinen osa turistipyydyksistä on aitoja replikoita sillä liittoutuneet pommittivat myös Tokion sileäksi toisessa maailmansodassa. Keskiverto eurooppalaisturisti ei tosin erota kopiota aidosta ilman kyltitystä, koska omassa kultturiperimässä ei ole siihen kasvatettu.

Asakusa, Tokyo, Japan Asakusa, Tokyo, Japan Asakusa, Tokyo, Japan

Asakusa, Tokyo, Japan Asakusa, Tokyo, Japan Asakusa, Tokyo, Japan

Asakusa, Tokyo, Japan Asakusa, Tokyo, Japan Asakusa, Tokyo, Japan

Tags: Aasia · Lentomatkat · Viikonvaihde

0 responses so far ↓

  • There are no comments yet...Kick things off by filling out the form below.

Leave a Comment