Reissublogi

Sirun ja Jannen matkat vuodesta 1999 alkaen

Reissublogi header image 2

Älä tupakoi kadulla!

7 joulukuun, 2007 · No Comments

Tupakointi Tokiossa

Tupakoitsijoille Tokio on ankara kokemus. Vilkaimmilla kaduilla ja suurimmassa osassa kävelykatuverkostoa tupakointi on kielletty. Ulkoilmassakin tupakoitsijoille on omat alueensa, joissa tosin pikatestauksella itsesavuttaminen on savuverhon sisällä turhahkoa.

Tupakointi Tokiossa Tupakointi Tokiossa Tupakointi Tokiossa

Alueen koosta riippuen tupakointipisteet olivat siroteltuina sopivasti nikotinistien tarpeisiin. Kieltoa rikottiin harvakseltaan, joten nähtävästi sitä jopa valvotaan tai tupakoinnin asema yhteiskunnassa ei ole ainakaan heroistinen.

Tags: Aasia · Lentomatkat · Viikonvaihde

0 responses so far ↓

  • There are no comments yet...Kick things off by filling out the form below.

Leave a Comment