Reissublogi

Sirun ja Jannen matkat vuodesta 1999 alkaen

Reissublogi header image 2

Ginza shoppailua ja teatteria

6 joulukuun, 2007 · No Comments

Ginza, Tokyo, Japan

Ginzan tyylikkäät ostoskadut ovat kaukana itämaisesta eksotiikasta. Pikemminkin voi hetken kuvitella kävelevänsä jossain länsimaalaisessa shoppailuparatiisissa, mitä nyt siellä täällä jotain pientä japaninkielistä kylttiä on häiritsemässä globaalien brändijättien harmonista markkinointitulitusta. Oikeastaan Torontossa oli enemmän itämaista kieltä esillä Pikku-Koreassa ja Little-Chinassa kuin täällä.

Ginza, Tokyo, Japan, Kabuki

Toinen osa Ginzasta on kuuluisa Kabuki-teatteri. Siitä juontanee myös Helsingissä sijaitsevan Kabuki-ravintolan nimi. Kiinnostus teatteria kohtaan oli huomattavasti suurempaa kuin oma intohimomme, joten näytännöt jäivät odottamaan ensikertaan.

Tags: Aasia · Lentomatkat · Viikonvaihde

0 responses so far ↓

  • There are no comments yet...Kick things off by filling out the form below.

Leave a Comment