Reissublogi

Sirun ja Jannen matkat vuodesta 1999 alkaen

Reissublogi header image 2

FC Barcelona – Camp Nou

13 lokakuun, 2007 · No Comments

FC Barcelona - Camp Nou

Eihän Barcelonassa voi käydä tutustumatta kaupungin ylpeyteen FC Barcelonaan. Pisteet heille, sillä verrattuna Real Madridin vastaavaan (2002) kierrokseen FCB tarjoaa paljon enemmän samalla rahalla. Uusinta uutta oleva 3D-show tosin jää amerikkalaisten toteutusten jalkoihin.

http://www.fcbarcelona.com/web/english/ http://www.fcbarcelona.com/web/english/ FC Barcelona

Stadion on otettu käyttöön 1956, remontoitu viimeksi 1994 ja sinne mahtuu 98 900 katsojaa. Mahtavat puitteet mahtaville spektaakkeleille. FC Barcelona tarjoaa myös – yllätys, yllätys -pari kerroksisen matkamuistomyymälän, jossa tarjonta ei yllätä, mutta verrattuna esimerkiksi Ferrarin Maranellon hintoihin tämä on kuin Outletlandia.

FC Barcelona FC Barcelona FC Barcelona

Pukuhuoneen puolella hämmästyttää yksinkertaisuus ja toisaalta tilavuus. Montreal Canadiensin (2006) pukuhuonereplikaan verrattuna tänne mahtuu mukavasti. Toisaalta ei ne polkupallomiljoonikkojen suihkut näytä olevan rahvasta ihmeellisempiä.

FC Barcelona FC Barcelona FC Barcelona

Tähtien takana on aika maksajien tarrat. Lehdistökeskus tarjosi mainion näkymän siihen, minkä yleensä bongaa vain näköradiosta Mestareiden Liigan yhteydessä. Sekä pääsali että pelaajien haastatteluun tarkoitettu tila antavat seuraavaan lähetykseen mukavaa lisää – been there seen it. Pelaajien vaihtopenkit sikä tosi kalliiden paikkojen nahkapenkit oli peitetty pressuin.

FC Barcelona FC Barcelona FC Barcelona

Jos maksaa riittävästi niin saa luksusta. Yhteen peliin 750 euroa on aika suolainen hinta, varsinkaan kun sohvaa ei saa siihen hintaan edes omaksi.

Tags: Eurooppa · Lentomatkat · Viikonvaihde

0 responses so far ↓

  • There are no comments yet...Kick things off by filling out the form below.

Leave a Comment