Reissublogi

Sirun ja Jannen matkat vuodesta 1999 alkaen

Reissublogi header image 2

Matkalla Andorraan, kuten puoli Kataloniaakin

12 lokakuun, 2007 · No Comments

Hertz Barcelona

Hyvää Espanjan kansallispäivää 12.10 täältä Hertzin vuokraamon jonosta. Ajelimme ilmaisella hotellisukkulalla takaisin lentokentälle, mutta koska lentokentän päivän sakkomaksu autovuokraajille oli huimaavat 32 euroa päädyimme toiseen vaihtoehtoon. Otimme junan lentokentältä Santsin asemalle (2,50e). Saavuttuamme huomasimme monen espanjalaisen tehneen täsmälleen samoin, joten jouduimme jonottelemaan melkein tunnin autoa. Nyt tästä oppineena Hertzin Gold Clubin lomakkeet on täytelty ja faksattu asianosaisille. 

Andorran retki Andorran retki Andorran retki

Olimme varanneet Peugeot 207:n, mutta luonnollisesti ne olivat loppu. Hyvää englantia solkannut virkailija tarjosi korvikkeena B-sarjan Mersua nimelliseen 20 euron lisähintaan. Vaihtoehtona olisi ollut odotella seuraavaa vapautuvaa pösöä, joten ei tuota tarvinnut kauaa kaupata. Suuntasimme yksiviiksellä saksalaisella kohti Andorraan vievää moottoritietä. Yllätyksemme tullimaksuista tuli yli 40 euroa (menopaluu).

Tags: Automatkat · Eurooppa · Lentomatkat · Viikonvaihde

0 responses so far ↓

  • There are no comments yet...Kick things off by filling out the form below.

Leave a Comment