Reissublogi

Sirun ja Jannen matkat vuodesta 1999 alkaen

Reissublogi header image 2

Citadines Apartments La Ramblalla

12 lokakuun, 2007 · No Comments

Barcelona

Kun asuu keskustassa on kaikki vieressä. Barcelona ei ole missään tapauksessa halpa paikka majoittua mikäli haluaa pitää kiinni kolmen tai neljän tähden tasosta. Ratkaisimme ongelman valitsemalla lokaalin apartmentoksen hintaan 140e yö. Citadines [kartta] tarjosi sen mitä toivoimmekin eli sijainnin La Ramblalla, oman pienen keittiön vempaimineen ja rauhalliset yöunet.

Barcelona Barcelona Barcelona

Keittiö on varustettu pidempääkin oleskelua varten. Siivoaja käy vain kerran viikossa, joten astianpesukone tullee tarpeeseen. Vastapäätä hotellia on Carrefourin K-Supermarketin kokoinen Express-myymälä, josta kävimme noukkiamassa mainion aamiaisen. Kahvin ja suodatinpussit toimme Suomesta, niitä kun on vaikea löytää viikonloppupakkauksina. Toisaalta Starbucks on liki yhtä vieressä kuin Carrefour etuovesta vasemmalle toisella puolella La Ramblaa mikäli ei itse jaksa kokkailla.

Miinuksena joillekin voi olla saniteettitilojen hanojen kunto, josta yllä muutama kuva esimerkki. Plussana sijainti Plaza Catalonyan päässä La Ramblaa korvaa tuon helposti.

Tags: Eurooppa · Lentomatkat · Viikonvaihde

0 responses so far ↓

  • There are no comments yet...Kick things off by filling out the form below.

Leave a Comment