Reissublogi

Sirun ja Jannen matkat vuodesta 1999 alkaen

Reissublogi header image 2

Andorra, halpaa kaljaa, viinaa, tupakkaa ja paljon katalonialaisia

12 lokakuun, 2007 · No Comments

Andorra

Andorra. Vihdoin. Törmäsimme kesäretkeämme pahempaan ruuhkaan matkalla Andorraan. Espanjalaiset olivat kansallispäivänsä kunniaksi päättäneet joukolla poistua maasta halvempien ostosten perään tähän veroparatiisiin. Barcelonasta pohjoiseen johtavalla väylällä oli suurehko tietyömaa, joka vei meiltä liki kaksi tuntia ylimääräistä aikaa. Tämä oli poissa oleskelusta Andorrassa, josta tulikin suhteellisen lyhyt tutustuminen paikalliseen hintatasoon ja parkkipaikkojen puutteeseen.

Yksi uusi maa vyölle, muttei suuriakaan tarinoita jälkipolville. Jos olet suuntaamassa Andorraan suosittelemme välttämään espanjalaisten ja ranskalaisten vapaapäiviä. Liikennejärjestelyjä ei ole suunniteltu nykyiselle automäärälle.

Hintatasosta esimerkkinä 1,5 litran vesipullo 0,30 euroa ja Heineken 0,33 litraa 0,53 euroa.

Tags: Automatkat · Eurooppa · Lentomatkat · Viikonvaihde

0 responses so far ↓

  • There are no comments yet...Kick things off by filling out the form below.

Leave a Comment