Reissublogi

Sirun ja Jannen matkat vuodesta 1999 alkaen

Reissublogi header image 2

¡Hola, Barcelona!

11 lokakuun, 2007 · No Comments

Barcelona

Saavuimme pidennetylle Barcelonan viikkoloppustopille juuri kun Suomeen (lue: Helsinkiin) ennustettiin ensimmäistä pakkasyötä. Hesarissa kerrottiin palelevista tupakoitsijoista junnuravintoiloiden edessä trendivaatteissaan ja kaikilla oli mukavaa. Barcelonassa meitä odotti +22-23 celsiusta, pilvetön taivas ja tyyni keli.

Iberian halpatyttären Clickairin ponnahtaminen ilmailutaivaalle mataloitti kansallisen siniristipyrstömme hintatason erittäin edukkaaksi. Vastineeksi saimme edustaa valkoihoista vähemmistä aasialaisilla kansoitetussa lomaboeingissa. Paluumatkalla saimme onneksemme alle uuden Airbusin tuoreilla, tilaatuovilla Recaron penkeillä. Suosittelemme lämpimästi.

 Barcelona Ciutat del Prat Barcelona Ciutat del Prat

Koska lentomme saapui kohtuullisen myöhään (21:00) päätimme jäädä ensimmäiseksi yöksi ilmaisen sukkulayhteyden tarjonneeseen hotelli Ciutat Del Pratiin (****). Sukkula toimi soittamalla, tuli hotellibussipysäkille vartissa ja hotellille kymmenessä minuutissa. Hotellilla on tähtiensä pakottamana ravintola ja aulabaari. Hintaa aamiaisettomalla yöpymiselle tuli 80 euroa kahdelta hengeltä. Viereisistä kortteleista löytyy muutamia kivoja paikallisia kortteliravintoloita, joista valitsimme El Angeles Pizzerian. Ei hassumpi ollenkaan ja pizzat parilla tuopilla & pullovedellä hintaan 20 euroa (sis. tipit).

Tags: Eurooppa · Lentomatkat · Viikonvaihde

0 responses so far ↓

  • There are no comments yet...Kick things off by filling out the form below.

Leave a Comment