Reissublogi

Sirun ja Jannen matkat vuodesta 1999 alkaen

Reissublogi header image 2

XXXIII Europe Tour II

3 elokuun, 2007 · No Comments

Retkikartta suuntaa-antava 2007

Laivalla Saksaan ja bemarilla Italiaan, Itävaltaan, Sveitsiin, Sloveniaan ja Kroatiaan. Stadissa rakennettu risteilijä (2003) alle ja Kroatiaan sekä Kreikan saaristoon. Mukana myös pistäytyminen Maltalla. Siinä alkuperäinen käsikirjoitus kesäretkelle, jonka pituudeksi saimme lopulta massiiviset 4,5 viikkoa. Auton mittariin tuli 5528 kilometriä, laivoja alla oli kolmesti ja Ryanairin palveluita käytimme päästäksemme halvalla Maltalle.

Kooste http://www.reissublogi.net/xxxiii-europe-tour-ii-2007/

Tags: Automatkat · Eurooppa · Kesäloma · Laivamatkat

0 responses so far ↓

  • There are no comments yet...Kick things off by filling out the form below.

Leave a Comment