Reissublogi

Sirun ja Jannen matkat vuodesta 1999 alkaen

Reissublogi header image 2

Celle – täällä ne herttuatkin asuivat

1 elokuun, 2007 · No Comments

Celle

Celle on Helsinkiä vain 302 vuotta vanhempi entinen herttuoiden asuinpaikka. Kaupunki on säilyttänyt sekä palatsinsa, että runsaasti vanhaa talostoaan muodostaen merkittävän päiväretkikohteen monen Pohjois-Saksassa pörräävän turistin lomasuunnitelmissa.

Celle Celle Celle Celle Celle Celle Celle Celle Celle

Kaupungin ytimen vieressä on pienehkö, mutta hieno palatsin puisto. Celle soveltuu hyvin myös yhden yön kohteeksi. Löytyy sieltä Irkku-pubikin kunhan vaan malttaa etsiä. Selkeä kaupunki siis kun tämä saarelta lähtenyt sivistyksen muoto on saapunut tähänkin kohta 800 vuotiaaseen asuinpaikkaan.

Celle Celle

Tags: Automatkat · Eurooppa · Kesäloma · XXXIII Europe

0 responses so far ↓

  • There are no comments yet...Kick things off by filling out the form below.

Leave a Comment