Reissublogi

Sirun ja Jannen matkat vuodesta 1999 alkaen

Reissublogi header image 2

Dubrovnik, 15 vuotta Sen jälkeen

22 heinäkuun, 2007 · No Comments

Dubrovnik

Rummut pärisevät, muutamat keihäsmiehen marssivat ja tuhannet turistit ryntäilevät Dubrovnikin pääkadulla Stradunilla. Kuuluisasta piirityksestä on kulunut jo 15 vuotta ja Dubrovnik paistattelee turismin lumoissa vanhalla kaupungillaan. Meille tärkeintä oli löytää nettikahvila, jotta saimme rustattua uusiksi hotellivarauksiamme muuttuneen retkiaikataulun takia.

Dubrovnik Dubrovnik Dubrovnik Dubrovnik Dubrovnik Dubrovnik Dubrovnik Dubrovnik Dubrovnik 

Dubrovnik oli risteilysatamistamme viimeinen ja ainoa EU:n ulkopuolella. Samalla tavalla kuin Karibialla reitille on hyvä saada laivayhtiön myynnin kannalta poikkeama yhteisen veroalueemme ulkopuolella. Hämmästyttävää kyllä ihan joka puodissa eurot eivät kelvanneet. Jäi vesipullo syrjäkujalla kylmiöön.

Paljon yhtä iltapäivää enempää Dubrovnikissa ei olekaan nähtävää. Tai emme ainakaan sitä löytäneet. Krääsää kylläkin. Aitoa kroatialaista made in chinaa oli tarjolla runsaasti samoin yläluokkaisille italiaanoille hintakohdennettua tuotearsenaalia. Parit postikortit laitoimme täältä matkaan. Kortit tosin olivat pääosin Santorinilta, Kreikasta. 

Tags: Eurooppa · Kesäloma · Laivamatkat · XXXIII Europe

0 responses so far ↓

  • There are no comments yet...Kick things off by filling out the form below.

Leave a Comment