Reissublogi

Sirun ja Jannen matkat vuodesta 1999 alkaen

Reissublogi header image 2

San Swerino vai Swe Marino

13 heinäkuun, 2007 · No Comments

San Marino Alko

On aina ilo saapua uuteen valtioon, vaikka pieneenkin. Asustelimme San Marinon WTC:ssä sijaitsevassa design-hotellissa, joten liki valtion toisessa päässä sijaitsevaan pääkaupunkiin ajeli mutkaisilla, ruuhkaisilla teillä melken puoli tuntia. Hämmästys oli toki melkoinen, kun heti wanhan kaupungin puolella myydään semisujuvalla ruotsilla Absolutia turistipakkauksessa. Hätä ei onneksi ollut paha, sillä pikaisesti vaihdoimme jo Turkista, Kreikasta ja Espanjasta tuttuun Suomen kieleen siinä so(i)nnikaassa muodossa kuin vain nämä etelän gigolos-manolos-munolokset osaavat.

  

Kaupungin kukkulalta oli huikeat näkymät koko San Marinoon, mutta aina Italian Riminikin oli tunnistettavissa. Viehättävä lilliputtivaltio. Suosittelen.

Tags: Automatkat · Eurooppa · XXXIII Europe

0 responses so far ↓

  • There are no comments yet...Kick things off by filling out the form below.

Leave a Comment