Reissublogi

Sirun ja Jannen matkat vuodesta 1999 alkaen

Reissublogi header image 2

Maranello – karskien oriiden kotikontu

13 heinäkuun, 2007 · No Comments

Ferrari

Pysähdyimme ajomatkalla Pisasta San Marinoon Ferrarin kotimaatilalle eli Maranelloon. Tuo keskellä ei-mitään ei-minnekään kohoava ei-mikään on kansainvälisen superbrandin kotipaikka. Ferrari on tehnyt sen, mihin Benecol ei kyennyt mutta toisaalta ei se Nokiakaan mikään kaksinen city ole. Ero on kuitenkin siinä, jotta Ferrari on pysynyt kotikolossaan ja valmistaa edelleen autoja. Nokia sen sijaan asustelee Espoossa ja pitkin maailmaan tehden lantsareiden sijaan matkapuhelimia tai siis mobiileja monitoimilaitteita, joista puuttuu vain pakki.

  

Kaikki kylän asukkaat kantoivat ylpeänä Ferrarin punaista väriä. Turistit erotti kyllä helposti joukosta. Vaihtoehtoisia matkamuistoja oli turha etsiä – kaikki oli pelkkää Ferraria. 

Tags: Automatkat · Eurooppa · XXXIII Europe

0 responses so far ↓

  • There are no comments yet...Kick things off by filling out the form below.

Leave a Comment