Reissublogi

Sirun ja Jannen matkat vuodesta 1999 alkaen

Reissublogi header image 2

Vinossahan se lie, joka suunnitteluvirheestä vääntyi

12 heinäkuun, 2007 · No Comments

Pisan kalteva torni

Do diin. Taasen yksi entisaikaan kukoistanut italialainen kaupunki, jonne kukaan ei eksyisi jollei paikalliset insinöörit olisivat ryssineet jo kauan sitten. Näinköhän Suomen Turkukin vetäisi paremmin porukkaa, jos joku kävisi vääntämässä linnan torneja hieman vinoon?

Turistien määrä oli toki posketon ja jos jonninlaista replikaa kynätelineestä wc-telineeksi oli tarjolla tornin malliin. Toki täytyy muistaa, jotta Italian alueen historia kaupunkivaltioineen ja Rooman valtakuntineen on historiallisesti niin monipuolinen, jottei sitä pidä väheksyä.

Ei kuitenkaan ole suositeltavaa varata itselleen Pisassa edes pitkää viikonvaihdetta ellei pidä autoilusta naapurikaupunkeihin.

Tags: Automatkat · Eurooppa · XXXIII Europe

0 responses so far ↓

  • There are no comments yet...Kick things off by filling out the form below.

Leave a Comment