Reissublogi

Sirun ja Jannen matkat vuodesta 1999 alkaen

Reissublogi header image 2

Maltalaista hotellielämää

10 heinäkuun, 2007 · No Comments

Malta

Matkustaminen Maltalle oli täysin uusi kokemus! Ryanair höystettynä italiaanoilla antoi uusia ulottuvuuksia matkustamiseen. Nyt nimittäin tiedän mitä on ”jonottaminen” ja mitä tarkoittaa ”Ryanair´s lowest fare guarantee”. Pisan kentän turvatarkastajat seisoivat tiukasti virallisen EU kyltin vieressä, jossa kerrottiin tarkasti minkä verran nesteitä voi viedä matkustamoon ja miten läpinäkyvässä pussissa ne tulee asettaa eriksee läpivalaisuhihnalle. Kuuliaisena suomalaisena olin jo asettamassa Minigrip pussiani hihnalle, mutta käsky olikin pitää kaikki rojut vaan kassissa.

No, perille päästiin ja huristettiin kalliilla taksilla hotelliimme. Maltan hotellimme oli Hotel Roma, Slieman kaupunginosassa. Päästiin ihan huipulle – 8 krs. – jaettu parveke. Näkymät olivat loistavat, ilmastointi ei niinkään. Ei myöskään aamiainen. Ja koska ilmastointi ei antanut vastusta +30 asteen lämmölle, jouduimme pitämään parvekkeen ovia avoinna koko yön. Seurauksena oli itikoiden puremat sääret, reidet, pohkeet ja kädet. Ei kiva.

 Malta Malta Malta

Naapurit olivat kivoja. Ruåttalaiset opastivat hyvät ostospaikat ja hyvää hyvyyttään halusivat myös myydä ylijäämäpyykkinarua. Kauppoja ei tosin syntynyt, kaikki likaiset vaatteet kun odottivat Pisassa, auton takakontissa +33 asteen lämmössä.  

Tags: Eurooppa · Kesäloma · Lentomatkat · XXXIII Europe

0 responses so far ↓

  • There are no comments yet...Kick things off by filling out the form below.

Leave a Comment