Reissublogi

Sirun ja Jannen matkat vuodesta 1999 alkaen

Reissublogi header image 2

Rapallo – Välimeren avoin minigolf

9 heinäkuun, 2007 · No Comments

Välimeren Avoin Minigolf Kutsuturnaus 9.7.2007

Rapallo - Minigolf

Tähän avoimeen kutsuturnaukseen kutsuttiin kaikkiaan kaksi (2) osanottajaa. Jotta todelliset turistit eivät olisi häirinneet pelitilanteita koko pelialue suljettiin muulta pelaaja- ja yleisökunnalta järjestämällä a-luokan sadekuuro aikaisin saman aamuna. Kiireetön peliympäristö mahdollisti spekulatiiviset strategiat, taktiset viivyttelyt ja operatiiviset onnistumiset.

 Rapallo - Minigolf  Rapallo - Minigolf Rapallo - Minigolf

Rapallon kenttä koostui kahdesta osasta eli tutusta minigolfista, jota täällä kutsuttiin miniatyyrigolfiksi sekä minigolfista, joka oli pidemmillä radoilla suoritettavaa urheilumuotoa. Yläpuolella kuvia tästä isommasta radasta, jossa etäisyydet alkupaikalta reikään olivat säännöllisesti yli 10 metriä sekä alla muutama ote tutummasta minigolfradasta.

Rapallo - Minigolf Rapallo - Minigolf

Siru joutui tarjoamaan neljät holarioluet golfin perinteitä kunnioittaen. Miniatyyrigolfissa siis. Pelit päättyivät uusintaa ododtellessa 1-1.

Tags: XXXIII Europe

0 responses so far ↓

  • There are no comments yet...Kick things off by filling out the form below.

Leave a Comment