Reissublogi

Sirun ja Jannen matkat vuodesta 1999 alkaen

Reissublogi header image 2

St Fruttuoso – autoton keidas

8 heinäkuun, 2007 · No Comments

St Fruttuoso

Santa Margharita Liguresta pääsee veneellä päiväturistien suosimaan Portofinoon, mutta istumalla paatissa vielä 20 minuuttia lisää saapuu Fruttuoson luostarille. Tämä pieni kivirantainen keidas on erinomainen paikka rauhoittua, sillä sinne ei käytännössä pääse autolla laisinkaan. Italialaisille tyypillisten aurinkotuolivuokraamojen lisäksi selkähierontaa saa kivikosta isohkolla julkisella puolella rantaa.

Snorklasimme täällä ensikertaa tämän reissun aikana. Ei tämä mikään koralliriutta ole, mutta jos Suomenlahdella hädintuskin näkee omat kätensä niin täällä näkyvyys on erinomainen ja katseltavaakin (siis kaloja ei rannalla) on mukavasti. Putki suuhun, lasit silmille ja menoksi.

 Fruttuoso Fruttuoso Fruttuoso Fruttuoso

Laivaliput maksoivat noin 15 euroa kärsä. Ostimme yksisuuntaisia lippuja, sillä palasimme Liguren sijaan Portofinoon. Fruttuosossa on ravintola ja baari sekä muutama nopea turistirysäkohde. Kauniin poukaman suurin plussa on sen liki kaikkialta muualta löytyneen ralliradan eli rantakadun puute.

Tags: Eurooppa · Laivamatkat · XXXIII Europe

0 responses so far ↓

  • There are no comments yet...Kick things off by filling out the form below.

Leave a Comment