Reissublogi

Sirun ja Jannen matkat vuodesta 1999 alkaen

Reissublogi header image 2

Wertheim Village – Outlet saksalaiseen tapaan

6 heinäkuun, 2007 · No Comments

Wertheim Village

Wertheim Village on rakenteelliselta toteutukseltaan hyvin amerikkalainen ja hintatasoltaan hyvin eurooppalainen. Parhaaksi kaupaksi ostosten perusteella muodostui Marc Picard, josta löysimme kesäkassin ja -lompakon. Pitkähkön ajomatkan jälkeen saimme vielä niskaamme kunnon sadekuuron, mutta onneksi olimme varustautuneet sateen blokkausjärjestelmin (=Fultonin minisontsat).

Matka tänne oli sitä aitoa Autobahnaa, jossa turhat nopeusrajoiteet on säästetty risteyksiin ja sadepäiville. Bemarin mittariin ehdimme kellottaa 208 km/h, mutta GPS:mme mielestä saimme todelliseksi vauhdiksi vain 190 km/h. Uusia ennätyksiä toki molemmat. Ainakin pääsimme siis vauhdilla ostoksille sateista huolimatta.

Tags: Automatkat · Eurooppa · XXXIII Europe

0 responses so far ↓

  • There are no comments yet...Kick things off by filling out the form below.

Leave a Comment