Reissublogi

Sirun ja Jannen matkat vuodesta 1999 alkaen

Reissublogi header image 2

Wertheim – MainStuben

6 heinäkuun, 2007 · No Comments

Wertheim - MainStubenWertheim - MainStubenWertheim - MainStuben

Muutaman kilometrin päässä Wertheim Villagen outletlandiasta sijaitsee uneliaassa Bettingenin kylässä Hotelli-ravintola MainStuben. Ikävä kyllä niistä muutamasta harvasta päivästä kun vesi tuli taivaalta eikä suostunut pysymään järvissä ja merissä osui tänne. Hienohkolta alppimajaparvekkeeltamme ei tohtinut +15 asteen lämpötilassa tihkusateessa päivitellä maisemia tuntikausia.

Hiljaisesta kaudesta huolimatta ravintolan keittiö palveli normaalisti ja saimmekin XXL-kokoluokan schnitzelit illalliseksi. Ensikerralla pyydämme lasten annokset. Aamiainenkin oli above average ja saksalaisen säntillisesti toimitettu. Sirulle ladattiin eteen liki litran mukiin tehty gourmet-kahvi, jota haikailtiin myöhemmin Italiassa.

Tags: Automatkat · XXXIII Europe

0 responses so far ↓

  • There are no comments yet...Kick things off by filling out the form below.

Leave a Comment