Reissublogi

Sirun ja Jannen matkat vuodesta 1999 alkaen

Reissublogi header image 2

Monta pitkää kylmää Lyypekissä

5 heinäkuun, 2007 · No Comments

Komia on tuo entinen Hansa-kaupunki eikä asunnotkaan maksa juuri mitään verrattuna pk-seudun kuplamaisiin pyyntöihin ”remontoi mieleiseksesi” -kohteista. Saavuttuamme Travemunden satamaan kurvasimme muutaman kymmenen kilometriä eteenpäin ensimmäiseen majapaikkaamme.

Teimme mukavan iltakävelyn hieman kalseasta ilmasta kärsien wanhassa kaupungissa. Kylmä oli jo juomattakin ja ensimmäisten terassiolueiden sijaan huomio keskittyi majapaikan jääkaappiin, josta sai itsepalveluna noutaa paikallisia panimotuotteita tai jopa hippasen tujumpaa pohojalaisten juomaa – joka toki jäi hyllyynsä.

Das Hotelchen

Halvahko kahden tähden majatalomme Das Hotelchen tarjoili rauhallisen yöpaikan ja mukavan perusaamiaisen.

Tags: Automatkat · Eurooppa · XXXIII Europe

0 responses so far ↓

  • There are no comments yet...Kick things off by filling out the form below.

Leave a Comment