Reissublogi

Sirun ja Jannen matkat vuodesta 1999 alkaen

Reissublogi header image 2

Täällä Itämeri ja neljän ruuhka

4 heinäkuun, 2007 · No Comments

Kun puhutaan, jotta Tallinnan ja Stadin välillä kulkee paattia enemmän kuin Turun saaristossa lossia niin ei se Suomenlahden selkä ole yhtään sitä hiljaisempi. Matkan aktiviteettien määrästä antaa myös hyvää kuvaa se, jos mielekästä tekemistä on laskea hytin ikkunasta ohitettavien laivojen lukumäärää. Vaihtoehtona oli palloilla rekkakuskien kanssa aluksen baarissa – joita virallisesti oli muka kaksi. Kohokohtana toki ruokailut eli buffetissa sai syödä hyvää rekkakuskeille tehtyä kotiruokaa niin paljon kuin pieneen mahaan mahtui.

Aluksen matkustajakunnassa oli meidän lisäksi paljon iäkkäämpiä pariskuntia ja perheitä. Myös koirat kulkevat mukana eli jos hurttaa ei tohdi jäättää hoitoon lomamatkan ajaksi niin tonnin lisäinvestoinnilla paattilippuihin saapi räksyn takapenkille myös kesäksi. Tämä siis verrattuna siihen, jotta lentäisi edukkailla lipuilla esimerkiksi Italiaan ja vuokraisi sieltä kirppu-fiatin.

Tags: Laivamatkat · XXXIII Europe

0 responses so far ↓

  • There are no comments yet...Kick things off by filling out the form below.

Leave a Comment