Reissublogi

Sirun ja Jannen matkat vuodesta 1999 alkaen

Reissublogi header image 2

Tervetuloa Finnlinesille

3 heinäkuun, 2007 · No Comments

Lähdimme kohti Eurooppaa Finnlinesin uudella italialaisella puolirahtilaivalla, joka kykenee majoittamaan mukavasti 500 matkustajaa. Emme kyllä mitenkään ymmärtäneet miksi joku tekisi tällä laivalla risteilyn Saksaan, sen verran tylsä matka oli meidän kannaltamme.

Kaikeksi onneksi kaikissa laivan hyteissä on 15 tuuman LCD-televisiot, joista kaikki neljä kotimaista pääkanavaa näkyvät sateliitin välityksellä enemmän tai vähemmän pätkien. Jopa Canalin tarjonnasta on yksi elokuva- ja urheilukanava ympätty mukaan. Toki sähköoikosulkutöistään jo automaailmassakin kuuluisat italiaanot olivat onnistuneet virittämään hyttimme (7031) näköradion jo digitaivaaseen, joten matkan alku ei näyttänyt lupaavalta.

Ensin asensimme itse, sen jälkeen saimme apuja henkilökunnalta. Kohteliaisuus oli taasen valttia, sillä kun bittiboxi itsepäisesti kieltäytyi yhteistyöstä saimme kunnian vaihtaa toiseen hyttiin. Uusi hyttinumeromme oli 7032, joten siinä ero oli äärimmäisen pieni. Tärkeämpää oli kuitenkin päästä 11 neliön sisähyttikammiosta luksusluokan 20 neliön ulkohyttiin aidolla parivuoteella ja ikkunoilla kahteen suuntaan. Alusta tuli sittenkin erinomainen.

Tags: Laivamatkat · XXXIII Europe

0 responses so far ↓

  • There are no comments yet...Kick things off by filling out the form below.

Leave a Comment